Wednesday, August 15, 2007

Game Release

Ik heb van mijn hobby, computer games ontwikkelen, mijn werk gemaakt. Ook al doe ik dit nu professioneel voor Slant Six Games, het blijft een hobby. In wat vrije uurtjes heb ik verder gesleuteld aan mijn Open Sourced computer spel. Ik heb gisteren een nieuwe release gemaakt, versie 1.5 van Stormbaan Coureur. Voorheen heette het spel Sturmbahnfahrer. Maar de woordgrap viel soms slecht, dus heb ik het maar Politiek Correct gemaakt, en een andere naam gekozen. Het voordeel van de nieuwe naam is dat nu ook Debian geinteresseerd is in distributie. Andere distributies zoals Suse en Fedora hebben het inmiddels al opgepikt. Nieuw in versie 1.5 zijn save-points, half-pipe, turntables, rem lichten en een verbeterde vering voor de wielen. Probeer het uit!

4 comments:

jacco said...

Geen gevoel voor humor, die gasten :-)

Ik zie al helemaal voor me hoe het is gegaan: "Zis is NOT funny!"

Anonymous said...

Je race-auto en de Chevrolet truck: overeenkomst, ze hebben alletwee vier wielen. Ik heb het filmpje gezien, ziet er goed uit. Voordeel is, dat een crash geen letsel geeft (ik denk aan de koprol op je fiets).
Veel succes met de mogelijke distriburie van je stormbaan coureur!
Els

Brasto said...

...was it formally known or formerly known ? in iedergeval heeft je militaire rijopleiding zijn vruchten afgeworpen..De volgende versie moet je maar maken met 8 wielen ala BOXER en dan wat heftige hindernissen in het parcours. Het is misschien wel een leuk pauze topic voor in de DOMINO steentjes omgooi wedstrijd.

Bram said...

Good catch! Het moest idd formerly zijn.