Sunday, August 26, 2007

Capilano

Gisteren heb ik Amy naar het vliegveld gebracht, en vandaag ben ik met Goran en Slavica naar Capilano gegaan waar we de Suspension Bridge hebben bezocht. De geschiedenis van deze brug begint al in de 19e eeuw. Het was er erg druk vandaag. Op de weg terug heeft Goran een mooie actie foto kunnen schieten van mij op mijn longboard. Goran is een begenadigd fotograaf.

4 comments:

Anonymous said...

Hoi Bram,
Amy met de Europa toer bezig, ik hoop dat ze geniet. Is ze er voor het eerst?
Goran is echt een professional: prachtige foto van Manhatten!
En zo rol je door Vancouver! Tussen de rijdende en geparkeerde auto's. Heb je al een goede verzekering voor de dokter, voor het geval dat ze je over het hoofd zien? Dus maar niks breken!
Groetjes, Els

Brasto said...

Das makkelijk als al die wegen in Vancouver zo lekker schuin naar beneden lopen.....In Nederland zouden we al gauw een vorm van roadtax op die plankjes met wieltjes hebben ingevoerd. Zit er een omwentelling teller op je board om te zien hoeveel km je al hebt afgelegd ? Rijd je nog steeds op je First Set of Wheels ?

Anonymous said...

haha hier ben ik ook geweest. Heb je nog even gesprongen op de brug. Hoorde je toen: "Please for your own safety, do not jump on the bridge", door de mic vanuit dat hokje.

Later, Joep

Bram said...

Inderdaad! Ik werd tot de orde geroepen. Hoe wist je dat? Veel te rebels die Stolken.