Monday, September 24, 2007

Vancouver Eiland

We zijn terug van Vancouver Eiland. We hadden een dagtripje gemaakt naar het eiland. We hebben de ferry naar Nanaimo genomen, in de auto van de Amy. Daar hebben we o.a. Cathedral Grove bezocht. Een oer-bos met reuzachtige red-ceder bomen. Er was ook een tourist-trap met als gimick een gebouw waar ze op het dak gras hadden gelegd, en geiten aan het grazen waren. Het hoofd-doel was een verjaardags-diner voor Amy met haar moeder. Amy's moeder komt uit Nederland, en is op haar 18e Nederland verlaten voor Zuid Afrika en Canada. Haar familie komt uit Velsen, en zelf is ze in Wijk aan Zee geboren. Ze heeft oven voor pottenbakken, en doet aan Kayaken. Dit weekend heb ik een trui gekocht, een DVI-HDMI adapter (die niet werkt vanwege PS/3 copy protection), South Park Season 10, twee extra stoelen, een muur kastje, en een side-table op wieletjes. Op dit moment zijn we beiden aan het studeren. Ik op het verkeersregelement, en Amy studeert haar Duitse woordjes. Het is fijn om beiden op maandag een vrije dag te hebben.


2 comments:

Anonymous said...

Dat lijkt me heel indrukwekkend, zo'n oer-bos. Wat heerlijk om er samen van te genieten.
Dat had niemand kunnen voorspellen, dat je een vriendin zou ontmoeten, met fam. banden in Velsen en Wijk aan Zee. De wereld was al niet meer zo groot, maar nu, in dit geval nog kleiner!
Leuk, de foto's!
Lfs, Els

jacco said...

Als je niet op tijd je rijbewijs verlengt kun je ook hier weer de boeken ter hand nemen :-) Het rijexamen wordt namelijk vernieuwd.