Wednesday, September 5, 2007

Gewond

Hmm... ik heb mezelf weer verwond. Dit keer met het long-board. Ik was te overmoedig op een te steile heuvel. De snelheid liep veel te hoog op, en ik had geen ruimte om te manouvreren. Toen ik van mijn board sprong ging ik al zo snel, dat mijn benen absoluut niet snel genoeg konden rennen. En toen dus op het afsfalt. Er was geen verkeer in de buurt, gelukkig, maar alles ligt nu open, handen, elleboog, schouder, knie. Zelfs het long-board zat onder het bloed. Yakkes. Het gebeurde op weg naar mijn werk, in de buurt van mijn vrienden Slavica en Goran. Die hebben me opgevangen. Goran heeft waterstof peroxide gekocht, en ze hebben me toen verpleegd. De wonden zijn schoongemaakt, en ik kon weer naar mijn werk. Ik heb nog wel pijn, maar ik ben er nog redelijk goed van af gekomen. Ik hoop dat ik een beetje kan slapen vanacht. De wond van mijn fiets-ongeluk is nu ook weer open. Nou, ik hoop dat ik er van leer. Ik ken mezelf. De meeste fouten maak ik meerdere malen. Geen ezel dus. Ik heb inmiddels mijn medi-care kaart binnen, dus als het moet kan ik gratis naar de doktor. Maar ik verwacht niet dat dit nodig is.

3 comments:

Brasto said...

...helmpje,knie beschermers, elleboogbeschermers, handschoentjes, kevlar schouder en rug protectors etc..,,
Je moet het berijden van zo'n skateboard gewoon zien als het besturen van een motorfiets waarvan de remmen het niet doen....
Ik hoop dat het goed zeer doet !!

Jorrit said...

brasto heeft wel een beetje gelijk - skaten is een gevaarlijke sport!
Kun je niet grinden met zo'n longboard? Lekker vonkjes trekken tegen de trottoirband of zo :)

Hoop toch dat het niet *te* veel zeer doet

Els said...

Bram, je kent jezelf goed... en toch...
gebeurt er steeds weer iets met je. Ik hoop dat het bij dit kleine ongeluk(je) blijft. Dus de verzekering is afgesloten... voor het geval er gehecht moet worden, wat ik niet hoop.
Blijf :-)... denk ik maar.
Beterschap.. en blijf een weekend binnenshuis! Wel zo veilig.
Groetjes, Els