Tuesday, October 16, 2007

Texas Hold 'em

Finally... I've been playing Poker with the guys at the office. The first five times I played, I lost my $10 buy-in each time. And today.... YES! I won the game, earning a cool 50 hard canadian dollars. Heh heh... I'm quite pleased with that. Poker is an interesting game, where you need a combination of psyschology and mathematics skils.

Eindelijk.... Ik speel al een tijdje Poker met de jongens op kantoor. De eerste vijf keer dat ik speelde verloor ik mijn $10 deelname elke keer. And vandaag.... JAWEL! Ik heb het Poker spel gewonnen, en 50 harde Canadese dollars verdiend. Ha Ha! Daar ben ik erg mee in mijn nopjes. Poker is een interessant spelletje, waar je een combinatie van psychologie en wiskunde vaardigheden voor nodig hebt.

4 comments:

jacco said...

Next time a game of darts?

Brasto said...

..er zijn er ook psychotisch van geworden om maar niet te spreken van de vele berooide teleurgestelden. Maar inderdaad er zijn ook een aantal welgestelde beroepsgokkers. Natuurlijk zullen er mensen zijn die zeggen dat Poker geen gokken is maar een strategisch spel dat wiskundige vaardigheden vergt...Het is de kunst van het stoppen bij winst...NU dus !!

PS. Je broertje is gisteren naar Las Vegas vertrokken.

Bram said...

Ik dacht vroeger ook dat Poker puur een aangelegenheid was van kans. Echter... hoe verklaar je dat iemand meerdere keren wereldkampioen poker is geworden? Vanwege skills dus.

Amy said...

$50! Congrats! Now hide it before the government makes you declare it at tax time :P