Sunday, February 3, 2008

Pappataci

Gisteravond hebben we de Vancouver Opera bezocht. Er was een uitvoering van L'italiana in Algeri. Het was mijn eerste opera bezoek. Met boventitels was het goed te volgen. Ik heb me goed vermaakt, alhoewel ik niet had verwacht dat de humor zo simpel zou zijn. Maar zoals Goran al zei: Sommige operas werden voor de keizer geschreven, maar andere operas voor het volk. Voor Goran en Slavica was het extra bijzonder, want ze zijn nu een jaar getrouwd.
Vandaag moet ik op zoek naar een manier om live naar SBS6 te kijken. De tragedie/thriller/klucht rond Natallee, geproduceerd door Peter R. de Vries is ook hier actueel. Het lijkt er op dat Peter het mysterie heeft opgelost. Dat zou een enorme prestatie zijn natuurlijk. Ik kan niet wachten tot maandag, dus ik hoop dat er Internet streaming is, of op zijn minst een bittorrent.

3 comments:

jacco said...

Die gozer is duidelijk niet in orde. Maar of hij het echt gedaan heeft? Volg je het Hans Reiser trial nog? There's a fine line between genius and insanity. En: it ain't over 'til the fat lady sings.

Misschien moet je een Slingbox kopen, kun je alle NL programma's live bekijken.

Ga je nog de Superbowl kijken of is dat niet zo groot, up north? Wordt hier live uitgezonden door de BBC en ARD.

Bram said...

Ik heb via sopcast LIVE kunnen kijken. Dat werkte perfect. Af en toe wat haperend beeld, maar verder een prima kwaliteit. En sopcast werkt zelfs met linux.

Anonymous said...

De Joran-hype is alle dagen nieuws op radio en t.v. Steeds weer nieuwe details. Z'n vader lijkt me niet helemaal vrijuit te kunnen gaan. 't Is trouwens wel een rare jongen. Je zou maar in zijn handen zijn gekomen.

Met Goran, Slavica en Amy genoten van de Vancouver opera: vast wel voor herhaling vatbaar.
Els