Thursday, July 19, 2007

Sights and Sounds

Nou, skateboarding is nog best lastig in de drukke straten, maar langs het strandje zeer plezierig. Ik hoop dat ik niet de kogellagers heb vernield door in de regen te skaten. Vorige week was het tropisch warm, maar de laatste dagen is daar wat regen bij gekomen. Hier onder zijn nog wat sfeer indrukken, gemaakt met de camera in mijn telefoontje.


^Toegangs poort tot china town. De aziatische community is enorm groot hier. Tussen dit china town en het zeer toeristische gas district ligt echter een zeer vervallen gebied. Menselijk leed is daar enorm, massa's junks liggen er te creperen. Normaal heb ik het niet zo op met religie, maar het viel me op dat de enige instantie die de junks hielp, een busje van een Christelijke Charitas organisatie was. Vancouver zit met zijn homeless-probleem. Vooral nu de Olympische Spelen er aan komen, is er een debat gaande wat te doen.^Industrie terrein, in het noord-oosten van downtown Vancouver.


^Mac Donald House, een van de Beach Towers op 1600 Beach Ave, waar mijn apt zich bevindt.


^MacDonald House buitendeur.

5 comments:

jacco said...

Wikipedia: "Concern has been expressed that Vancouver's increasing homelessness problem may be exacerbated by the Olympics because owners of single room occupancy hotels, which house many of the city's lowest income residents, have begun converting their properties in order to attract higher income residents and tourists."

Brasto said...

hoi, we zijn weer even op de WiFi...Volgens mij moet je het verblijf in Canada zien te rekken tot na de Olympics

Brasto said...
This comment has been removed by the author.
Brasto said...

Hoe hoog is die McDonald toren eigenlijk ? 20 verdiepingen ? en op welke verdieping zit jij ? Is het nummer M1001 te relateren aan een Floorlevel ?
M=13-e verdieping ?

Bram said...

1001 is 10e verdieping. Maar ik zit niet heel hoog, want de lobby is op 4e level.