Wednesday, July 11, 2007

Ik haat dieven

Mijn god, wat lopen er een klootzakken rond op deze aarde. Waarom gebeurd mij dit nu weer? Ik kom net thuis, fiets gejat. Het voorwiel is het enige wat ik nog heb. Ik wordt hier niet goed van, en krijg steeds minder vertrouwen in de oprechtheid van de medemens. Zucht.... 500 dollar weg. Ik heb aangifte gedaan via internet. En ik had een goed slot, met een $500 verzekering tegen braak van het slot. Echter, de voorwaarden zijn zo strikt dat ik daar niets aan heb. Aangezien het slot niet opengebroken is, krijg ik niets vergoed. Nou, als ik in de stad een dergelijke fiets zie, dan ga ik onmiddelijk checken of het serienr overeenkomt met de mijne: 06k0017410 model Norco LRT Express. Moge de dief een vroege en pijlijke dood sterven.

7 comments:

Brasto said...

Eeh...suggestie, voortaan achterwiel en frame zelf ontkoppelen van afgesloten voorwiel en mee naar binnen nemen in je apartment. Of op z'n Amsterdams, touw van af je balkon en daar je fiets aan ophijsen tot 3 meter boven de grond

Anonymous said...

ja, je wordt er echt moedeloos van,

tip:
wordt hier veelvuldig toegepast.
je komt terug en je haalt je fiets van het slot en bemerkt dat er nog een slot op zit. ZET je fiets direkt weer op SLOT, want de boef weet dat 90% de fiets zo laten staan omdat men te verbouwereerd is en gaan lopen om hulp te halen. De boef haalt zijn slot eraf en rijdt weg inclusief het sleuteltje wat je hebt laten zitten. makkelijk he

volgende fiets met geheime explosieven of zoiets in de zadelpen dat afgaat op een iets zwaarder gewicht dan jezelf.
heb ik ook, zit nu al standaard in de fietsen van de Aldi.
fietsen zonder voorwiel heten hier
tag-along-bikes of te wel aanhangfietsen.
enneh in het vervolg een pistool op zak,
meteen neerknallen zo'n eikel.

Als ik een fiets zonder voorwiel zie zal ik het serienummer ff vergelijken je weet maar nooit.

Groet Ron

Anonymous said...

Alle ongeluk(jes)ken komen in drieen, wordt wel gezegd. Sleutels zoek, over de kop en nu de fiets gejat. Misschien een oud barrel kopen, een felle kleur geven, dat schrikt de kandidaat dieven af.
Tante Henny zei ook nog...
versieren met plastic bloemen!!!

Maar ook de goede dingen komen in drieen... dus daar nu maar naar uit zien!
Veel geluk, ennne.. heb je je kaartje al ontvangen? Kan het geluk een beetje ondersteunen... je begrijpt het wel als je de enveloppe open maakt!
Liefs, Els

Brasto said...

Het lijkt me wel een perfect paaltje waar die fiets aan vast stond. Voortaan opletten dat je het slot door het frame bevestigd. Je bent dan de volgende keer hopelijk alleen het voorwiel kwijt !!. Oh,ja bij verzekeraars moet je eerst de polis lezen voor je de claim indient......

Anonymous said...

Ik kom er net achter dat mijn autoradio uit mijn oude Opel Astra is gestolen - ook het frontje (die had ik in het dashboardkastje achtergelaten).

Anyway, geld voor een nieuwe (of tweedehandse) heb ik voorlopig niet, want er liggen nog een paar nota's van deurwaarders die ik moet voldoen.

Mijn vertrouwen in de mensheid heeft opnieuw een deuk opgelopen, maar ik klamp vast aan de gedachte dat er ook heel veel goedheid is... *zucht*

Anonymous said...

Vieze hufters... blijf toch van anderman's spullen af!

Ik ben diegene van wie in het bovenstaande zijn autoradio was gestolen - heb ik eindelijk een beetje geld om een radio te kopen, hebben ze nu mijn twee buitenspiegels gestolen. Dit kost mij waarschijnlijk opnieuw 100 Euro, want het is verboden om zonder een buitenspiegel te rijden.

Ik kan de dader wel vermoorden - ik weet dat dit verkeerd is en ik zal het ook niet doen als ik de dader betrap; maar moet ik mijn gezin dan financieel niet beschermen?

Anonymous said...

Sorry, ik moest gewoon mijn frustraties even kwijt...